VINTAGE
SHOWROOM
INTERIOR CONCEPT

VINTAGE - SHOWROOM - INTERIOR CONCEPT

Kontakt

Var håller vi hus?

Vårat showroom finns på Getängsvägen 40 i Borås.

Kontakta oss

Om det är något du undrar om oss, våra produkter, eller vill köpa något när vi har stängt så finns vi alltid tillgängliga i våra sociala medier, både på Instagram och Facebook. Du kan också maila till oss på: kontakt@brinken52.se, så svarar vi så fort vi har möjlighet!

Öppettider Showroom

Vårat showroom en gång i månaden (med reservation för ändringar) eller på avtalad tid.

Villkor

Våra varor är begagnade och kan därför ha ett bruksslitage. Om ni känner er osäkra eller vill veta mer kan ni kontakta oss på kontakt@brinken52.se. Vi följer distansköplagen vilket ger dig som konsument online 14 dagars ångerrätt på sitt köp. De 14 dagarna börjar gälla när du som kund mottagit varan. Hämtning av varan ska ske inom 7 dagar efter att köpet har genomförts. Tid för hämtning eller önskemål om undantag bokas och bestäms via mail. Hämtning sker efter överenskommelse i vårt showroom på Getängsvägen 40 i Borås. Om varan ej blir upphämtad inom 7 dagar tillkommer en avgift på 25 kr per dag efter det. Om en vara ej blir upphämtad efter 30 dagar kommer varan att säljas om och köparen erhåller ej rätt till återbetalning.

Eventuella returer sköter köparen själv, kontakta oss via mail och boka in tid och dag för avlämning, detta måste ske inom 14 dagar efter köp. Återbetalning görs via överföring på bankkonto samma dag som varan lämnas. Vid eventuella reklamationer så ansvarar du som köpare för bevis på att skadan skett innan den inhandlades. Slitageskador som repor och stötmärken går inte att reklamera då det gäller begagnade varor.

Vi kan erbjuda hemleverans inom Borås för 200 kr och till Göteborg, Jönköping, Alingsås för 500 kr. Kontakta oss för pris om du vill beställa någon annanstans. Kontakta oss angående hemkörning innan eller när du genomför ditt köp så att det bokas samtidigt.

Om du har sett något du gillar på hemsidan kan vi reservera en möbel under överenskommen tidsperiod.