VINTAGE
SHOP
INTERIOR CONCEPT

VINTAGE - SHOP - INTERIOR CONCEPT

Om oss

VILKA ÄR VI?

Vi, Emma & Alexander, är ett par med ett brinnande intresse för vintage och second hand. Samtidigt har vi båda en längtan efter att få jobba för oss själva och med något vi verkligen älskar, hur härligt skulle inte livet vara då? Med den längtan tog idén form och nu har vi slagit upp portarna till vår favoritplats! Alla älskar inte att gå på auktioner, marknader eller loppisar och rota i skrymslen och vrår, men det gör vi! Därför har vi skapat en miljö där du får det allra bästa serverat direkt: Brinken 52!

VISIONEN

I tidningar, på bloggar och i sociala medier bombarderas vi med bilder på inredning. Men ser inte många av dessa fina och trendiga hem… nästan likadana ut? Och den nya stora flugan (som alla snabbt måste införskaffa sig innan det är ute igen)… var inte den inne för 30 år sedan också? Vi köper och köper, och slänger och slänger. Vår jord kommer inte hålla om vi fortsätter så här.

En av våra visioner med Brinken 52 är att minska lite på det här slöseriet med resurser och öppna upp en (för många) ny värld. Vi måste faktiskt inte köpa allt nytt för att ha det trendigt hemma, det mesta har redan varit modernt en gång i tiden! Vi har samlat ett urval av fräscha, trendiga, unika och hållbara saker som varit i någon annans ägo tidigare. Vi har fyllt butiken med saker vi älskar, och hoppas att du ska känna det samma. Varmt välkommen in och låt dig inspireras!